25 augusta 2010

CHATIMALS - pokecajte si s plyšákom

-->
Chatimals sú plyšové zvieratká  (škrečok a surikata) ktoré si zaručene obľúbite. Ide o horúcu novinku z USA kde sa razom stala najpredávanejšou hračkou.  Chatimals  - rozprávajúce zvieratká, sú vtipný a originálny darček pre deti aj dospelých. V čom teda spočíva ich kúzlo?

CHATIMALS je plyšový škrečok alebo surikata s rozmermy 20x14x12 cm s ktorým sa môžete po stlačení tlačidla rozprávať.  Plyšáky CHATIMALS sú napájané tromi kusmi AAA batérií.












  Zvieratko opakuje počas 30 sekúnd všetko čo počulo. Naviac sa pri konverzácii smeje a dokonca komicky v rôznych situáciách obmieňa hlas.Stane sa tak zábavným spoločníkom pre deti aj pre dospelých. Môžete ho napríklad položiť k telefónu, vytočiť číslo a už sa len baviť na telefonáte. Chatimals bude vtipne opakovať slová volajúceho rôznymi tónmy hlasu a chvíľu potrvá než dotyčnému dôjde že sa stal obeťou tohto zábavného plyšáka.

CHATIMALS rozprávajúce zvieratká  si môžete zaobstarať už aj na Slovensku kde sú v ponuke internetového obchodu ponúkajúceho originálne darčeky.  Na výber máte škrečkov  v sivej, béžovej a hnedej farbe a tiež surikaty v hnedej farbe. Orientačná cena tohto roztomilého plyšáka je 24 EUR.

Žiadne komentáre: